avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online

Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online

Buna ziua,
Stie cineva cum se face preluarea datelor din Revisal in noul Reges Online? Intreb fiindca vreau sa accesez contul angajator si sa fiu sigura ca voi avea toate datele preluate.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Chrisblinky2024 , utilizator 12:45, 25 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Intr-adevar, se redirectioneaza catre ITM ..daca ITM da acceptul, in vechiul revisal nu mai puteti transmite.
Ultima modificare: Vineri, 25 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Contract dublu in revisal andreeah_y andreeah_y Buna ziua,am si eu o problema.Anul trecut in luna noiembrie am inregistrat gresit un CIM in revisal cu data de 05,desi trebuia cu data de 12.Am facut ... (vezi toată discuția)
Schimbare forma juridica societate -itm mihaialbert mihaialbert Buna ziua. Societatea la care lucrez si-a schimbat forma juridica din SA in SRL. Am facut adresa catre ITM la care am anexat noul certificat de inregistrare, ... (vezi toată discuția)