avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1232 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Din motive religioase, nu vreau carte electronică de ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Din motive religioase, nu vreau carte electronică de identitate...

Bună seara.Va rog să mă îndrumați și pe mine.Din motive religioase,nu vreau noile acte de indentitate CEI și CIS,vreau buletin de identitate model 1997 sau provizoriu pe un an.Ce mă sfătuiți?!

Alte discuții în legătură

Probleme cu obtinerea cartii de indentitate simple dan996 dan996 Buna ziua! Unul din parintii mei se confrunta cu o problema care nu ar trebuii sa existe. Cartea de identitate i-a expirat iar pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ContSters181343 ContSters181343 Cui ma pot adresa in cazul in care cartea de identitate nu a fost eliberata la termen, din motive care nu depind de mine (acte in regula, totul a fost ok... ... (vezi toată discuția)
Cum pot face buletin daca am domiciliul in strainatate? ContSters482403 ContSters482403 Buna ziua as avea o intrebare. Cine ma poate ajuta , situația sta in urmatorul fel am împlinit de 1 saptamana 19 ani de la 14 ani nu am nici un fel de ... (vezi toată discuția)