avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Peste două luni am prima ședință de divorț, am ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Peste două luni am prima ședință de divorț, am trei copii ...

Buna ziua !va rog cine mă poate sfătui ce pot face eu peste două luni am prima ședință de divorț ,am trei copii doi sunt minori și una o sa faca 18 ani in noiembrie tatăl lor mă inselat cu cineva acum un an și a părăsit casa și el în tot timpul cât a umblat cu acea persoana nu a mai avut nici o treabă de copii lui ,ba chiar și când te dădea ceva banii pt ei mă jignea și făcea foarte urat pentru banii ,da și eu îl jigneam la rândul meu .Acum de aproape două luni de când este singur ,fica cea mare a decis să locuiască cu el pentru că el ai accepta aproape tot ce vrea sa facă ia ,și ia la rândul ei se comporta urat cu mine și de multe ori el nu o lasă să vina la mine .El de când a părăsit casa a făcut nu mai prosti ,îl vede lumea pe la aparate ,are permisul suspendat din cauza vitezei in care era cu copii in mașină ,el este o fire foarte nervoasa ba chiar și cu mama lui se poarta foarte urat o jignește și se poarta foarte urat și locuiesc amândoi .El nu face altceva de cât să mă amenințe in privința copiilor,ce poate face el în cazul în care el a făcut nu mai rău și mie și la copii cu comportamentul lui .
Cel mai recent răspuns: Ioana . , utilizator 22:47, 24 Iulie 2025
Eu chiar vreau să divorțez de el ,și eu chiar îmi doresc să fie fata de copii lui așa cum trebuie sa fie ,el în tot timpul acesta doar sa folosit de copii astia ,el spunea la părinți lui că vine sa viziteze copii și el de fapt se ducea la amanta ,și multe altele dacă venea o jumate de ora la copii le făcea poze și ai trimetea la amanta că îl vedea copii,asta este problema nu divorțul .Mulțumesc mult pentru toate sfaturile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fost sot care nu accepta ca ne-am despartit mami76 mami76 Buna ziua, am divortat de 2 ani cu motivul de violenta domestica si infidelitate, avea amanta din timpul casatoriei si in prezent este tot cu ea. Problema e ca ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am nevoie de un răspuns, sunt într-o situație urata ... Anonim1720 Anonim1720 Bună ziua! Am nevoie de un răspuns,sunt într-o situație urata cu soțul,nu mai pot.. Îmi doresc sa divorțez,dar nu am bani de avocați..... Am înțeles ... (vezi toată discuția)
Divort bluebad72 bluebad72 Sunt in proces de divort, sotia fiind cea care a inceput actiunea.Avem doi copii minori. Pe 7 ianuarie a fost primul termen, la care eu am declarat ca nu ma ... (vezi toată discuția)