avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Dacă am carte de identitate simplă (CIS) și este ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Dacă am carte de identitate simplă (CIS) și este valabilă, ...

Dacă am carte de identitate simplă(CIS) și este valabilă, mai pot solicita carte de identitate electronică(CIE)?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:50, 25 Iulie 2025
da, se poate preschimba in C.I.E.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul de valabilitate pt cartea de identitate simpla pt persoane peste 20 ani radudownload radudownload 1. Ce termen de valabilitate are Cartea de Identitate Simpla (CIS) pt o persoana peste 20 ani? Cei de la Directia de Evidenta Populatiei mi-au spus ieri ca nu ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea actualei ci dupa introducerea cartii de identitate electronice cris23ny cris23ny Buna ziua as avea si cateva intrebari legate de noile carti de identitate ce vor fi lansate de la 1 iulie 2013. Este obligatoriu preschimbarea lor in ... (vezi toată discuția)
Exist sau nu mosu1907 mosu1907 Sunt cetatean roman, fara sa detin proprietate in Romania. Locuiesc in chirie in baza unui contract de inchiriere valabil 60 zile cu posibilitate de prelungire ... (vezi toată discuția)