avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Exista limitări legale în poziționare umbrela de ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Exista limitări legale în poziționare umbrela de plaja în zona de cearceafuri ...

Buna ziua,
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns:
Exista limitări legale în poziționare umbrela de plaja, în zona de cearceafuri, a unei plaje private?
Orice suport legal, e de mare ajutor.
Mulțumesc!
hotararea consiliului local trebuie vazuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog un raspuns !!! geanina.valean geanina.valean Buna seara, Va rog sa-mi comunicati care este cadrul legal de trecere a unui bun (ex: plaja) din domeniul public al unei comune in domeniul privat al ... (vezi toată discuția)
Garantie dedeman doar pe hartie! mado13 mado13 Buna ziua, in data de 04.07.2020 am fost in magazinul Dedeman din Pitesti si am achizitionat o umbrela tip banana. In data de 06.08.2020 stand la plaja ... (vezi toată discuția)
Interdictie trafic vehicule de mare tonaj pe un drum public geo.yan geo.yan O primarie are in administrare un pod care face parte integranta dintr-un drum natioanal .Podul are nevoie de o mare reabilitare peste el trecand vehicule de ... (vezi toată discuția)