avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am un angajat care s-a pensionat. Decizia am primit-o ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am un angajat care s-a pensionat. Decizia am primit-o azi, 25 ...

Am un angajat care s-a pensionat. Decizia am primit-o azi, 25 iulie. decizia e cu data de 17 iulie. Cand si cum inregistrez incheierea contractului in Revisal? Cu ce data? Care e baza legala? Cum il platesc daca a continuat sa lucreze intre 17 si 25?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ingenio , utilizator 18:50, 25 Iulie 2025
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca Epigonii Epigonii Buna ziua, va rog frumos imi puteti spune ce trebuie sa fac daca azi am primit decizia de pensionare dar inca sunt angajata. E vorba de pensie ptr limita de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) ... Aldea Mariana Aldea Mariana Bună ziua după ieșirea la pensie de limita de vârstă (35+5ani) vechime pot lucra în continuare? Po lua și pensie și salariu? (vezi toată discuția)
Operare decizie pensionare in revisal. simonasava_08 simonasava_08 Am primit decizia de pensionare a unui angajat (Decizia nr 241777/17.07.2012), azi 24 Iulie. In decizie este precizat ca drepturile au fost stabilite si plata ... (vezi toată discuția)