Buna ziua , acum un an , mi-a fost transferat in cont o suma de bani in contul meu de uk din greseala , trebuia sa fie salariul dar s-au gresit niste zerouri , de catre o agentie din uk la care lucram , iar eu nu am mai inapoiat banii diferite motive si factori care m-au afectat , si i-am cheltuit. Doamma (cetatean roman) m-a dat in judecata in uk , iar apoi si in romania , deoarece cei din uk mi-au spus ca sa mergem pe o cale amiabila si sa returnez banii , in transe daca nu pot sa dau toata suma deodata , doar ca doamna nu a fost de acord . Politistul care a primit reclamatia mi-a spus ca dosarul este acum la procuror si ca ar mai urma sa dau eu o declaratie cand ma intorc in romania . Am nevoie de ajutor sa stiu in ce situatie ma aflu va rog nu as vrea sa ajung in romania si sa fiu arestata , am un copil mic , stiu ca nu m-am pus intr-o situatie deloc buna dar vreau sa repar lucrurile doar ca doamna nu doreste decat toti banii odata . Multumesc
Pt a da dovada de buna credinta începeți sa virați o parte din bani,,exista modalități de a consemna sumele respective.Va angajați av specializat în penal înainte de a va prezenta la politie pt declarații etc..