avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... mi-a fost transferat in cont o suma de bani
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

mi-a fost transferat in cont o suma de bani

Buna ziua , acum un an , mi-a fost transferat in cont o suma de bani in contul meu de uk din greseala , trebuia sa fie salariul dar s-au gresit niste zerouri , de catre o agentie din uk la care lucram , iar eu nu am mai inapoiat banii diferite motive si factori care m-au afectat , si i-am cheltuit. Doamma (cetatean roman) m-a dat in judecata in uk , iar apoi si in romania , deoarece cei din uk mi-au spus ca sa mergem pe o cale amiabila si sa returnez banii , in transe daca nu pot sa dau toata suma deodata , doar ca doamna nu a fost de acord . Politistul care a primit reclamatia mi-a spus ca dosarul este acum la procuror si ca ar mai urma sa dau eu o declaratie cand ma intorc in romania . Am nevoie de ajutor sa stiu in ce situatie ma aflu va rog nu as vrea sa ajung in romania si sa fiu arestata , am un copil mic , stiu ca nu m-am pus intr-o situatie deloc buna dar vreau sa repar lucrurile doar ca doamna nu doreste decat toti banii odata . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Llll2849 , utilizator 19:08, 25 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt a da dovada de buna credinta începeți sa virați o parte din bani,,exista modalități de a consemna sumele respective.Va angajați av specializat în penal înainte de a va prezenta la politie pt declarații etc..
Am incercat sa ii spun doamnei sa accepte sa ii fac plati lunar dar nu este de acord vrea toata suma odata . Da o sa angajez un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Înșelat cu mailuri false la vânzarea unui ceas de aur. am șanse să recuperez ceasul sau banii? Am avut un ceas de aur pe olx de vanzare!Ma contacta in domn din UK!Domnul a zis sa trimit coletu cu Posta Romana ca el depune bani in contul meu.Dimineata am ... (vezi toată discuția)
Prescriere datorie ? Maurelius Maurelius Buna ziua, Nu stiu daca am nimerit bine categoria asa ca o sa trec direct la subiect. In anul 2009 (octombrie) am vandut un produs pe siteul ebay. Am ... (vezi toată discuția)