avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am proprire pe salariu, firma virează către executor ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am proprire pe salariu, firma virează către executor ...

Bună ziua am proprire pe salar firma virează către executor am o întrebare executorul are voie sa mai ia și de pe card?
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 13:44, 27 Iulie 2025
Este posibil ca executorul sa trimita mai multe popriri si fiecare din institutii sa opreasca banii, asa incat daca popreste angajatorul trebuie sa faceti solicitare scrisa catre executor sa ridice poprirea de la restul (ex banci)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am o poprire de la ing, insa încasez salariul pe ... alle.pink alle.pink Bună ziua, am o poprire de la ING, insa încasez salariul pe Revolut. Execcutorul a decis împreună cu angajatorul sa mi se oprească lunar din salariu, ... (vezi toată discuția)
Dubla proprire mosu1907 mosu1907 Buna ziua! Unui prieten in urma unui imprumut ce nu a mai putut fi achitat la timp se pune proprire pe salariu prin executor bancar. Executorul trimite adresa ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu banca floare de gheata floare de gheata Buna ziua, Daca a fost instituita poprire de catre creditor asupra drepturilor salariale la angajator si a instituit poprire si la banca unde se vireaza ... (vezi toată discuția)