avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Norme de igienă în bloc de locuințe
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Norme de igienă în bloc de locuințe

Bună ziua. Locuiesc la parterul unui bloc de 10 etaje în București. Există un vecin care își aruncă resturile menajere lângă ghenă, jos, într-o cutie mare și nu în saci menajeri. Acolo este o sursă permanentă de infecție, se dezvoltă viermi, vin gândaci. Mai ales în perioada asta de caniculă. Am discutat cu administratorul, care a spus că știe cine face acest lucru, dar nu are ce să-i facă. A fost doar o problemă de timp până să-mi intre și mie în apartament gândacii. Nu pot trăi în același spațiu cu ei. Vă rog să îmi spuneți ce măsuri legale se pot lua împotriva acestui comportament? Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Buna seara, locuiesc intr un bloc care are ghena de gunoi pe ... BAlexandru1 BAlexandru1 Buna seara, Locuiesc intr un bloc care are ghena de gunoi pe scara fiecarui etaj. Am inteles ca este ilegal sa arunci/lasi gunoiul in fata/spatele blocului. ... (vezi toată discuția)
Vecinii arunca resturile menajere tudor_mtp tudor_mtp Buna ziua, In blocul unde locuiesc balconul de la bucatarie se afla intre doi pereti ...are forma de I_I, iar cei de la partier au facut o extindere intre ... (vezi toată discuția)