avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutorul pentru plata facturii la curent pentru 2 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutorul pentru plata facturii la curent pentru 2 persoane nu trebuie sa ...

Ajutorul pt.plata fact.la curent pt.2 persoane nu trebuie sa depășească 1784 de lei.Eu am o pensie de 2880 lei si-l am în grija pe nepotul meu prin hotărâre de consiliu de la tribunal eu devenind autoritate părintească,în acest caz ma încadrez la ajutorul dat de guvern.Pentru întreținerea nepotului părinții îmi aloca lunar 1000 de lei. In acest caz se consideră venit?și atunci nu mai beneficiez de acel ajutor,sau acei 1000 lei nu se ia în calcul neconsiderand-use un venit întrucât nu-i primesc de la Statul Roman. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 10:41, 28 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Și cei 1000 de lei reprezintă venit, este venit provenit din mediul privat.
Deci aveți 3.880 : 2 = 1.940 lei.

Și pensia de întreținere copil este tot un venit la bugetul familiei.
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social balasu balasu Buna ziua. Am scris acum ceva timp despre un caz de violenta in familie. Acesta a ramas nesolutionat. Insa situatia se inrautateste de la luna la luna. Este ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Dorinaana Dorinaana Buna ziua, o verisoara este vaduva de 10 ani. Sotul ei a lucrat numai 1 an cu carte munca. Are doua minore in intretinere .Tinand cont ca are ... (vezi toată discuția)
Nu am mai primit pensia întreținere minor AnaMioara AnaMioara Bună ziua. Am divorțat de fostul meu soț de mai bine de un an iar fetita minora mi-a fost încredințată mie iar el e obligat sa contribuie cu 1000 de lei ... (vezi toată discuția)