avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Daca am avut o executare silita de la recuperatori ...
Discuție deschisă în Executare silită

Daca am avut o executare silita de la recuperatori ...

Buna ziua! Daca am avut o executare silita de la recuperatori de creante pe veniturile unui PFA si intre timp a fost radiat,care ar fi urmarile? Procesul de judecata a avut loc deja pe CUI,nu pe persoana fizica
Cel mai recent răspuns: JoeV , utilizator 18:32, 28 Iulie 2025
dacă executarea silită a avut loc pe PFA înseamnă că titlul executoriu a fost emis pe acesta. odată cu radierea acestui PfA ,creantele împotriva acestuia trebuiau valorificate în etapa lichidării acestuia si drept urmare s-au stins.
Deci nu se reface proces pentru mine ca si administrator,pe persoana fizica?

Vasile Braun a scris:

dacă executarea silită a avut loc pe PFA înseamnă că titlul executoriu a fost emis pe acesta. odată cu radierea acestui PfA ,creantele împotriva acestuia trebuiau valorificate în etapa lichidării acestuia si drept urmare s-au stins.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare executare silita laura-jurist laura-jurist buna ziua in 2008 ni s-a emis un bo de catre societatea X care avea acest bo de la societatea Y. Administratorul societatii X ne-a dat bo si l-a avalizat. ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobiliara asupra unei societati radiate chriss81 chriss81 supun atentiei urmatoarea speta: - un creditor a solicitat executarea silita imobiliara impotriva unei societati comerciale; - titlul executoriu il ... (vezi toată discuția)
Actiune impotriva persoanei fizice- pfa radiat gillu gillu In cazul radierii PFA -ului, pot introduce actiune in instanta impotriva persoanei fizice pentru recuperarea unei creanţe? Care ar fi temeiul legal? multumesc. (vezi toată discuția)