avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa

daca am un pfa pot angaja persoane cu carte de munca??
Cel mai recent răspuns: Arpen Solution , Contabil 17:35, 16 Februarie 2010
nu. acest lucru este posibil daca infiintati indreprindere individuala
DA.
:offtopic:
@gms:
2.4. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, si sa aduca un plus de valoare discutiei. Desigur ca, in mod inevitabil, raspunsurile vor contine o doza de subiectivism datorata interpretarii sau practicii proprii, insa ne-am dori sa nu sustii pozitii categorice fara sa aduci argumente in acest sens (de exemplu: „Cota de participare la profit a salariatilor este considerata venit asimilat salariului?” „Da”).
---------------
da, un pfa poate avea angajati cu conditia ca activitatea prestata de acestia sa nu fie aceeasi cu cea pentru care s-a obtinut autorizarea pfa ; de exemplu : un pfa contabilitate -poate avea angajata o secretara
*O PFA poate angaja personal numai daca se incadreaza in urmatoarele categorii: Birourile notariale, Asociatiile civile de avocati si cabinetele medicale.Daca nu va incadrati in aceste categorii nu puteti incheia contracte individuale de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua liliana gheorghita liliana gheorghita Fondurile europene nerambursabile pot fi acordate pentru infiintarea unui cabinet de optica? (vezi toată discuția)
Executori judecatori Mainerici  Ctin Mainerici Ctin stie cineva daca executori judecatoresti colaboreaza cu expertii contabili (vezi toată discuția)
Avertisment consultant@avocat_lascoschi@yahoo.com andreigrigoriu andreigrigoriu Consultantul avocat_lascoschi@yahoo.com primeste un ultim avertisment pentru incalcarea repetata a punctului 2.4 din Regulament: 2.4. Posturile fara ... (vezi toată discuția)