avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1365 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Avem o zi (lucratoare) libera platita prin CCM. Am si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Avem o zi (lucratoare) libera platita prin CCM. Am si concediu medical...

Avem o zi (lucratoare) libera platita prin CCM. Am si concediu medical pe ziua respectiva. Cum sunt platit? Ca zi libera platita sau este platit concediu medical?
Cel mai recent răspuns: ime.a , utilizator 13:33, 28 Iulie 2025
este platit concediu medical.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

concediul medical razvan.razvan razvan.razvan Buna ziua, Am o intrebare referitor la pontarea concediului medical. Spre exemplu luam o luna in care sunt 21 zile lucratoare deci 168 ore. Daca concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical.... alina5ram alina5ram Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema....In luna ianuarie am fost in concediu medical dar pe programul facut in data eu aveam si dreptul la o zi ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru ingrijirea copiilor cu handicap FlorescuMihaita FlorescuMihaita Cele 12 zile de concediu liber-platite de institutie beneficiaza si de bonuri de masa? Un bon pentru o zi de concediu liber-platita(12 zile de concediu ... (vezi toată discuția)