Daca eu as avea firma de administrare, in conditiile expuse de catre dvs., as incheia activitate cu asociatia dvs. foarte rapid. Firma despre care vorbiti se complace intr-o adevarata balacareala - nu stiu daca-i cuvantul potrivit si chiar nu stiu daca-i convine situatia pentru ca in decursul activitatii se ivesc sute de situatii la care raspunzatoare este conducerea as. prop., nu firma de administrare. Ei acum "centreaza" si tot ei "dau cu capul" - ceea ce nu este in regula - dar se bazeaza ei pe ceva...
In aceste conditii, din cele 6 scari, alegeti-va cateva persoane serioase care sa se ocupe de as. prop. Practic L 196/2018 permite convocarea AG de cel putin 20% dintre membri. In AG alegeti un comitet ex. format din 4 membri, dintre care alegeti un presedinte. Cautati pe cineva sa se ocupe de cenzorat. Daca nu gasiti pe cineva din cadrul as. prop. cautati pe cineva dinafara asociatiei.
Cereti ajutorul Serviciului Asociatii de Proprietari din cadrul Primariei locale. Sigur au sa va ajute !
Dupa reorganizare o sa va vina mai usor sa va desfasurati activitatea in cele mai bune conditii.
Va dau un link al Legii nr. 196 /2018, pe care va rog sa o cititi.
Nu mai lasati pe altii sa va conduca asociatia de prop.
[ link extern ]
Daca mai aveti nevoie de ceva, pe acelasi topic puneti intrebari.
Mult succes!