avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediile medicale de la data se introduc (avand in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediile medicale de la data se introduc (avand in ...

Buna ziua
Concediile medicale de la data se introduc (avand in vedere ca aplicatia REGES-Online am instalat-o in data de 23.07.2025 - ce coduri de boala sunt exceptate de la suspendare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:06, 28 Iulie 2025
REGES ONLINE nu se instaleaza ..probabil v-ati inrolat in aceasta la 2307.2025..de la aceasta data se introduc concediile medicale.

Nu cred ca exista exceptii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in timpul suspendarii cim cf art. 52 al.1 lit. c se ... freepope freepope buna ziua, in timpul suspendarii CIM cf art. 52 al.1 lit. c se poate intra in concediul medical? daca da, care dintre suspendari prevaleaza si cum se ... (vezi toată discuția)