Buna ziua,
Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat?
Practic, asta e singurul neajuns la Revisal, singurul lucru care nu-mi placea, iar astazi am transmis o perioada eronata (chestiune de 1 zi) la perioada suspendarii si nu am mai putut modifica. Mentionez ca inca nu am acces la noul Reges online, de aceea intreb.
Multumesc!
Astazi am obtinut accesul in noul Reges Online. Tot astazi am incercat sa operez un act adirional, dar cand am apasat butonuL "transmite" mi-a aparut urmatorul mesaj: "Atentie! Nu au putut fi transmise informatiile furnizate deoarece registrul este in modul de vizualizare. Este necesara deblocarea pentru a putea edita registrul."
Aceasta deblocare cand se va realiza, sau cine o face? Tot ITM- ul? Sau, ce inseamna de fapt acest mesaj?
Multumesc!
La operarea concediilor medicale, dupa introducerea perioadei suspendate, mai trebuie sa facem ceva? Ma refer ca in cazul celorlalte suspendari unde treceam si data incetarii suspendarii...
Si mai am o intrebare, cum pot sa vizualizez doar salariatii activi ai societatii, pentru ca in raportul salariati angajator sunt si salariati activi si salariati incetati si nu vad nici un buton de filtru.