avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cu 24 de ani lucrati in Romania si 12 in Marea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cu 24 de ani lucrati in Romania si 12 in Marea Britanie ma pot ...

Cu 24 de ani lucrati in Romania si 12 in Marea Britanie ma pot pensiona la varsta de 60 de ani in Romania? Multumesc mult pentru sprijin!
Cel mai recent răspuns: Ghetra , utilizator 14:16, 12 August 2025
Da.
Pensie anticipata.
Multumesc mult. Dar daca aleg Romania ca tara de pensie ce trebuie facut?
Sa va depuneti dosarul la Casa de Pensii Judeteana in raza careia aveti domiciliul , dosar care trebuie sa cuprinda si anii lucrati in UK.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate cumula vechimea din romania si marea britanie? DIudita DIudita Buna ziua, am 26 ani contributie la pensie din Romania si 20 ani contributie din Marea Britanie. Intrebarea mea daca se poate cumula anii de vechime, ceea ce ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca din romania in uk sunt cetatean britanic si ... MC-V MC-V Vechimea in munca din Romania in UK Sunt cetatean britanic si roman, Locuiesc de 22 de ani in Anglia. In curand voi implini varsta de pensionare prevazuta ... (vezi toată discuția)
Legea pensiilor mikele4 mikele4 Locuiesc in strainatate de 14 ani,si as dori sa ma pensionez.Am vechime in tara de 20 ani iar aici am 10.Sint nascuta in 1956,si nu stiu daca anii de facultate ... (vezi toată discuția)