avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... în urma cu aproximativ 3 ani am achiziționat un ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

în urma cu aproximativ 3 ani am achiziționat un apartament la ultimul etaj ...

Buna ziua! As dori un sfat sau îndrumare in situatia următoare: în urma cu aproximativ 3 ani am achiziționat un apartament la ultimu etaj al blocului. Acesta avea pod construit fara aprobare, ca majoritatea podurilor construite in oraș. Vecinul din perete cu mine nu are pod ci doar o hidroizolație cu pietriș. La ultimele ploi s au produs infiltratii și la mine s-a umplut peretele de apă. Vecinul susține ca el nu are nici o problema. Aș dori sa rezolv problema hidroizolației acoperișului ,chiar dacă asta implică sa mi dau eu podul jos. Care sunt pașii de urmat cu asociația de proprietari? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:03, 29 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
buna ziua! notificati Asociatia, ca sa ia masurile necesare de reparatii la acoperisul blocului
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2025
MYRA CIMPEAN , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hidroizolatie terasa balcon saab saab Locuiesc la etajul 9 intr-un bloc de 10 etaje. De multa vreme in balconul meu la fiecare ploaie exista infiltratii. In timp au afectat structura de rezistenta ... (vezi toată discuția)
Reparatii terasa etaj retras mihai_tomaro mihai_tomaro Buna ziua, Locuiesc la bloc, la ultimul etaj. Acest etaj este retras fata de restul etajelor, asadar am o terasa in proprietate, sub care se afla un alt ... (vezi toată discuția)
Balconul neacoperit considerat acoperisul blocului? SorinPd SorinPd Bună ziua, Locuiesc într-un bloc de apartamente la ultimul etaj, iar vecinul de la etajul inferior este inundat din cauza ploilor. Menționez faptul ca ... (vezi toată discuția)