avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clarificări rectificare - Mama mea i-a facut fiului ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clarificări rectificare - Mama mea i-a facut fiului meu un act de donatie pentru ...

Buna seara!
Mama mea i-a facut fiului meu un act de donatie pentru o casa cu teren. În actul de autentificare nu s-a trecut numele strazii si nr, nu era trecut nici in cadastru. Intabularea s-a facut fara numele si nr strazii, Primaria nu a acceptat punerea pe rol fara aceste elemente. Ulterior s-a facut rectificare la cadastru si acum apare numele si nr strazii in extras de carte funciara, plan cadastral, mai trebuie mers la notar sa rectifice?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2025
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 06:47, 30 Iulie 2025
pentru a evita neplăceri în viitor ,recomandare de rectificare și-n actul notarial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema schimbare tarla Panciu Panciu Buna ziua, Am urmatoarea problema: doresc sa vand un teren dobandit in urma cu 15 ani, prin act de partaj. In perioada aceea, terenul apartinea de comuna X ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)
Intabulare lucialuca lucialuca Am cumparat un apartament acum 3 ani,iar acum vreau sa il pun garantie pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca. Imi trebuie o opinie notariala pe care ... (vezi toată discuția)