avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reges Online, din nou
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reges Online, din nou

Buna ziua,
Am facut o verificare a salariatilor activi din Revisal cu noul Reges Online si am observat ca cel din urma mi-a inclus doi salariati incetati in lista salariatilor activi. In Revisal apar foarte clar ca avand contractele incetate, iar in noul Reges Online sunt cat de poate de activi.
Este posibil ca aplicatia sa mai dea erori, a mai avut cineva acesta situatie?
Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 31 Iulie 2025
Chrisblinky2024, utilizator
Cel mai recent răspuns: Chrisblinky2024 , utilizator 16:12, 1 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
da, acelasi temei de incetare
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functii noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna ziua, Stie cineva, in noul Reges Online se poate corecta perioada suspendarii unui contract de munca dupa ce a fost reactivat? Practic, asta e singurul ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal draghita.ionela draghita.ionela Buna ziua! Am constat o eroare in transmiterea revisalului pt o firma preluata. Ar fi trebuit ca perioada de suspendare a unei angajate sa fie pana in ... (vezi toată discuția)
Modul de vizualizare revisal lulusca lulusca Bună ziua, Daca transmit datele in REGES online si imi arata corect tote contractele active şi încetate e posibil ca ITM sa nu le vizualizeze asa. ... (vezi toată discuția)