avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sunt funcționar public și am o procura in calitate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sunt funcționar public și am o procura in calitate de mandatar ...

Sunt funcționar public și am o procura in calitate de mandatar de vânzare a unui imobil.in procura scrie că pot folosii și contul meu.Este corect? In cat timp să transfere banii la cel care mi A făcut procura? De fapt el vrea să-l mi doneze banii să cumpăr altă proprietate? Să folosesc contul lui? Cum sa completez apoi declarația de avere? Multumesc

Alte discuții în legătură

Mama mi-a făcut procură să îi vând apartamentul și să îmi pot cumpăra eu altul, iar acum fratele meu mă amenință că mă lasă fără casă. este posibil așa ceva? Raluk94 Raluk94 Buna seara! Va rog sa ma lamuriti in legatura cu o problema. Mama mea, mi-a facut procura ca sa ii vand apartamentul si sa imi pot cumpara eu unul. Am vandut-o ... (vezi toată discuția)
Procura notariala cielodellasera cielodellasera Buna seara. As dori sa stiu daca este valabila si legala o procura notariala prin care o persoana este imputernicita sa vanda un imobil inclusiv sie insasi. Va ... (vezi toată discuția)
Procura generala RADU1983 RADU1983 bunicul meu mi-a facut o procura generala in urma cu 3 luni. a facut procura deoarece nu avea bani destui pt a face act de vanzare-cumparare. el este deja si ... (vezi toată discuția)