avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am făcut o rezervare la mare in luna aprilie pentru ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am făcut o rezervare la mare in luna aprilie pentru ...

Bună seara,am făcut o rezervare la mare in luna aprilie pentru perioada 15-20 august cu plata integrală pe 9 iulie pe platforma booking.com, zilele trecute mi-au trimis un email că trebuie să plătesc în ziua cazării diferența de TVA,de 2% in ziua cazării cu specificația că această diferență trebuie suportată de client.Este legal să-mi impună plata diferenței de TVA ținând cont de perioada când am făcut rezervarea și când am achitat factura integral?
Ultima modificare: Vineri, 1 August 2025
Ciupetica, utilizator

Alte discuții în legătură

Marire tarif cazare dupa plata avansului vlsound vlsound Buna ziua, Am rezervat azi telefonic o cazare la o pensiune. Am primit pe email factura proforma pt avans cu 50% din tariful agreat. In email e precizat ca ... (vezi toată discuția)
Insoventa, faliment StefanL61 StefanL61 Problema mea pe scurt: - in primavara am facut o rezervare, printr-o agentie de turism, pentru un sejur pe litoral intr-o tara vecina si am platit un ... (vezi toată discuția)
Baza legala obligatii in momentul in care se renunța la o cazare Miina Miina Buna ziua, am facut in urma cu o perioada de timp cazare prin intermediul booking pentru o locație in Germania. Am anulat-o, insa termenul specificat de ... (vezi toată discuția)