Bună ziua vin cu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva sau un sfat ar fi bine venit ,părinți mei sunt decedați și fratele cel Mare a deschis proces pt dezbatere moștenire eu renunț în favoarea celui mijlociu ,am o Săliște de casa de la mama și tata la fel și fratele mare are și el Săliște unde s-a făcut casa dar nu recunoaște, am făcut plângere la institutul de stat in constructi București și cei de acolo au trimis la județ Bacău și apoi la primărie, cei de la primărie nu au făcut nimic ce pot face în aceasta situație mulțumesc frumos pentru sfaturi.
Va angajați av din zona dvs iar în cadrul procesului prezentati aceste aspecte,administrați probe care sa dovedească cele susținute,martori,expertiza de specialitate,interogatoriu etc.Nu aveți cum sa rezolvați pe un forum trebuie sa discutați cu un av.Eventual va angajați unul împreună
CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Atentie , daca renuntati la mostenire , fratii dvs. vor imparti egal bunurile parintilor , e ca si cum nu ati fost niciodata mostenitor . Ramaneti parte la mostenire si , daca asa doriti , ii donati ulterior partea dvs. fratelui .