avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Părinții mei sunt decedați, fratele cel mare a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Părinții mei sunt decedați, fratele cel mare a deschis proces pt dezbatere moștenire ...

Bună ziua vin cu o întrebare dacă ma poate ajuta cineva sau un sfat ar fi bine venit ,părinți mei sunt decedați și fratele cel Mare a deschis proces pt dezbatere moștenire eu renunț în favoarea celui mijlociu ,am o Săliște de casa de la mama și tata la fel și fratele mare are și el Săliște unde s-a făcut casa dar nu recunoaște, am făcut plângere la institutul de stat in constructi București și cei de acolo au trimis la județ Bacău și apoi la primărie, cei de la primărie nu au făcut nimic ce pot face în aceasta situație mulțumesc frumos pentru sfaturi.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 19:59, 3 August 2025
Va angajați av din zona dvs iar în cadrul procesului prezentati aceste aspecte,administrați probe care sa dovedească cele susținute,martori,expertiza de specialitate,interogatoriu etc.Nu aveți cum sa rezolvați pe un forum trebuie sa discutați cu un av.Eventual va angajați unul împreună
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Atentie , daca renuntati la mostenire , fratii dvs. vor imparti egal bunurile parintilor , e ca si cum nu ati fost niciodata mostenitor . Ramaneti parte la mostenire si , daca asa doriti , ii donati ulterior partea dvs. fratelui .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfaturi mostenire parinti Melina Melina buna ziua, am rugamintea sa fiu sfatuita in legatura cu urmatorul aspect:parintii mei detin o locuinta iar la momentul actual nu vor sa faca acte pt niciunul ... (vezi toată discuția)
Cadastru facut, cum donez o parte din curte si casa veche? DoruD DoruD Cum se procedeaza pentru a dona o parte din curte si casa veche fratelui mare care n-a participat la succesiune dupa parinti deoarece a fost infiat de ... (vezi toată discuția)
Testament realizat inainte de 1989 mottudor mottudor Buna ziua, Vreau sa va prezint o situatie, pentru care eu nu am raspuns. Inainte de decesul bunicului (anul 1984), acesta a facut care mine (nepot), un act de ... (vezi toată discuția)