avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Mă interesează cursuri de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Mă interesează cursuri de perfecționare, cursuri ...

Bună ziua! Mă interesează cursuri de perfecționare, cursuri de pregătire, seminarii ori cursuri pentru specializare, expert în legislația conexa profesiei de consilier juridic. ( dreptul muncii, transporturi etc.). Unde mă pot informa sau documenta? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: I don't know why I ask , utilizator 19:12, 4 August 2025
Vedeti daca va este de ajutor
[ link extern ]
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie privind acreditarea cursurilor online Blu37 Blu37 Am accesat site-ul cnfap.ro si m-am documentat despre acreditarea cursurilor pentru adulti (perfectionare, calificare, etc) in stilul formal, adica la clasa. ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic in uk ramona.popa ramona.popa Buna ziua, As dori sa va supun atentiei o problema referitoare la capacitatea unui consilier juridic roman de a reprezenta o firma din UE. Poate sa fie tot ... (vezi toată discuția)
Pregatirea obligatorie a avocatilor antoanetalaura antoanetalaura Ce cunoasteti despre pregatirea obligatorie a avocatilor ? In afara de lege, ceva din practica....a urmat cineva astfel de cursuri, conferinte, etc? (vezi toată discuția)