avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua ! Doresc sa stiu si eu care ar putea fi ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua ! Doresc sa stiu si eu care ar putea fi dezavantajele ...

Buna ziua !

Doresc sa stiu si eu care ar putea fi , dezavantajele unui contract de intretinere.
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: CRIMO , utilizator 12:40, 8 August 2025
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ideea e sa se treaca in contract toate pretentiile dvs, ce vreti exact de la cel caruia ii dati casa... mancare, sa va plateasca utilitati sau nu, sa va gateasca sa nu, sa va insoteasca sau nu la medic, sa va faca curat pe masura ce nu veti mai reusi, efectiv va ganditi la toate aspectele astea si le scrieti in contract. Daca sunteti si persoana in varsta, puteti solicita de la dgaspc un reprezentant ca sa va asiste. Dgaspc verifica apoi daca se indeplineste acest contract, e de folos daca sunteti persoana singura, fara familie.
pe viitor, daca debitorul nu isi indeplinieste sarcinile, il puteti daca in judecata pt rezolutiune, sa redeveniti proprietar.
Buna ziua !
Va multumesc .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere bubimic bubimic Buna ziua. Sotul meu a facut contract de intretinere cu bunica lui pe o jumatate de apartament pe care era ea proprietara, cealalta jumatate fiind ... (vezi toată discuția)
Lipsa dovezi in cazul unui contract de intretinere mikaelakiti mikaelakiti Buna ziua! Am si eu o problema: avem un contract de intretinere cu cineva, nu vreau sa specific si persoana respectiva vrea sa rupa actele ca nu-i convine cu ... (vezi toată discuția)
Act cu clauză de întreținere. Iosif Alexandru Iosif Alexandru Bună ziua. Numele meu este Alexandru Iosif. Întâmpin de ceva timp probleme cu doua din cele 5 fete ale bunicului meu. In urmă cu câțiva ani ... (vezi toată discuția)