avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cum pot afla in ce stadiu se află un dosar la CEDO?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cum pot afla in ce stadiu se află un dosar la CEDO?

Buna ziua! Cum pot afla in ce stadiu se alfa un dosar la CEDO? Va rog mult sa ma ajutati, Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ilielidia1970 , utilizator 09:15, 7 August 2025
Curtea de Justiție a Uniunii Europene
Grefa Curții
Rue du Fort Niedergrünewald
L-2925 Luxembourg

Tel.: (352) 4303-1
Fax: (352) 43 37 66
E‑mail: ECJ.Registry@curia.europa.eu

Ultima modificare: Joi, 7 August 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Buna ziua! Va multumesc din suflet! Trebuie sa trimit o solicitare catre Grefa Curtii, am inteles bine? , pe adresa de e-mail pe care mi-ati dat-o d-stra. Va rog multi, sa-mi dati mici indicii cum sa o formulez. TITLU.... etc.
Ultima modificare: Joi, 7 August 2025
ilielidia1970, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este adresa tribunalului international de la haga lione402 lione402 Buna seara ,va rog sa ma indrumati ce sa fac, multumesc?. Am 3 sentinte civile de reintegrare in munca , investite cu formula executorie 1998 ... (vezi toată discuția)
Cedo mihaela58 mihaela58 In luna ianuarie am trimis o plangere la CEDO. In luna mai ,am primit o scrisoare cu formulare,similare cu cele pe care le-am trimis initial,pe care le-am ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă beneficiez de șomaj din franța, mă pot angaja ... AMari91 AMari91 Bună ziua. Dacă beneficiez de șomaj din Franța, mă pot angaja în România cu CIM? Mulțumesc (vezi toată discuția)