avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ocupare abuziva. Suntem doi frați în curte. Eu nu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ocupare abuziva. Suntem doi frați în curte. Eu nu locuiesc ...

Ocupare abuziva.
Suntem doi frați în curte. Eu nu locuiesc acolo iar partea mea de curte și de teren a fost ocupata fără permisiunea mea de fratele meu. Care este calea legala pe care pot acționa pentru a-l scoate de pe terenul meu?
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 09:13, 5 August 2025
presupun că stăpâniti pe cote-indivize. actiunea judecătorească numită iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere din indiviziune teren curte comuna lauraflorina29 lauraflorina29 Buna ziua, Am cumparat un imobil nationalizat in 2004 cu o curte aflata in indiviziune cu alti 2 proprietari. As dori sa stiu cum pot proceda pentru a ... (vezi toată discuția)
Lipsa de folosinta leusan leusan In urma decesului unui dintre parinti am mostenit o cota parte din bunurile acestuia detinute in indiviziuneimpreuna cu fratii sai.( este vorba de un ... (vezi toată discuția)
Teren mai mult decât în acte- ieșirea din indiviziune Xeniap Xeniap Buna seara! Am nevoie de o lămurire de la cineva care știe exact care este procedura în următoarea situație: Mama mea vrea să facă ieșirea din ... (vezi toată discuția)