avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... O data cu aplicarea legii 141/2025, un inspector care ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

O data cu aplicarea legii 141/2025, un inspector care are 6026 ...

O data cu aplicarea legii 141/2025, un inspector care are 6026 lei salariu net in luna iulie 2025 nu o sa mai primeasca 347 lei incepand cu 01.01.2026 si va avea salariul chiar mai mic decat a unui referent. Vi se pare corecta aceasta prevedere legala? atributiile unui inspector sunt mult mai complexe decat a unui referent, cum interpretati aceasta anomalie? Studiile superioare nu mai primeaza in aceasta situatie?

Alte discuții în legătură

Spor de vechime Flori14 Flori14 In august anul 2009 am beneficiat de sporul de vechime de 25 % , lucram la Trezorerie, in iulie anul 2011s-a desfiintat Trezoreria si m-am transferat la ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public nicucont nicucont Pana la 31.07.2013 am avut functia de referent asistent, iar odata cu absolvirea studiilor superioare am fost trecut ca inspector asistent, pentru functia de ... (vezi toată discuția)
Transformare post functionar public mihaelabmihaela mihaelabmihaela Buna ziua, Sunt angajata din anul 2004, referent asistenta sociala, functionar public. In prezent sunt referent principal, din anul 2012. In urma ... (vezi toată discuția)