avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod caen ca sa fac un PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod caen ca sa fac un PFA?

Buna seara, am si eu o intrebare, daca doresc sa fac un PFA, in domeniul vanzarii de electronice second hand, respectiv console de jocuri, jocuri video, laptop-uri, mini PC-uri, etc.

Activitatea se va desfasura intr-o rulota amenajata special, cu posibilitatea de a fi mutata prin targurile de vechituri din Bucuresti.

Este ok codul caen 4789 pentru produsele mai sus mentionate?

Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:20, 6 August 2025
Codul CAEN mentionat nu mai exista de la 01.01.2025 .. corespondenta cu noile coduri CAEN o gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua.eu am deja o firma din 2021 dar nu am activat nimic ... Silaghi Mircea Silaghi Mircea Bună ziua.Eu am deja o firma din 2021 dar nu am activat nimic pe ea,și am suspendant activitatea ei.Am Codul CAEN 4729 - Comert cu amanuntul al altor produse ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie cremona cremona va rog cod caen pentru comertul cu amanuntul- articole de imbracaminte si incaltaminte second hand efectuat prin standuri,piete,targuri;se incadreaza la ... (vezi toată discuția)
Cod caen activitati de artizanat - coduri gresite sau corecte? adelyna23 adelyna23 Buna ziua Am fost azi la RC ca sa inregistrez un PFA pentru activitati de artizanat: bijuterii din margele de nisip cusute manual prin brodare. La cod CAEN ... (vezi toată discuția)