avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sunt citat telefonic pt suspiciunea ca in anul 2021 as ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sunt citat telefonic pt suspiciunea ca in anul 2021 as fi taiat ...

Sunt citat telefonic pt suspiciunea ca in anul 2021 as fi taiat cauciucurile masinii unui ins intr-o parcare.A fost o cearta atunci pt care am primit amenda pe loc dar mai mult nu.Cum sa procedez,sa dau declaratie sau sa imi iau un avocat pt acuzatia de distrugere ce vor sa mi-o aduca?
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 16:11, 7 August 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
cănd esti citat la politie mergi cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechea problema cu locurile de parcare ovello ovello Buna ziua, Pentru inceput vreau sa anunt ca sunt constient ca este posibil sa postez intr-un loc / forum nepotrivit. Totusi, am epuizat absolut toate ... (vezi toată discuția)
Distrugere masina procuror - incadrare juridica, pedeapsa aplicabila sexyionel2 sexyionel2 Am avut o problema cu un procuror... i-am zgariat masina. + i-am mai spart ba cate un far, ba geamul ... Insa mi-a facut-o , a stat cumva la panda si m-a ... (vezi toată discuția)
Distrugere navidana navidana Vreau si eu o parere de la un avocat : Zilele trecute ,in fata blocului nostru s-au taiat cauciucurile la o masina.Noi nu am stiut nimica pana cand,intr-o zi ... (vezi toată discuția)