avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Depun prin SPV D212 pentru a coasigura un parinte
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Depun prin SPV D212 pentru a coasigura un parinte

Daca depun prin SPV D212 pentru a coasigura un parinte, cum pot efectua plata primei transe de 25% din contributie in aceeasi data, dupa cum am citit ca ar trebui procedat? Din cate am observat, sumele datorate apar pe ghiseul.ro doar dupa cateva zile si chiar si asa nu stiu daca se poate achita doar partial din suma afisata.
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decizii impunere nr.630 - anulare? sonia1978 sonia1978 Buna ziua, In luna aprilie 2019 am primit decizii de impunere nr.630 pt. perioada 2014-2017. Avand in vedere acest comunicat ANAF: \"La inițiativa ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit 2019 xman_ghio xman_ghio Buna seara, Ma puteti ajuta cu indicatii despre cum sa platesc online impozitul pe venit? Am depus DU online si mi-am facut cont pe ghiseul.ro, dar acolo nu ... (vezi toată discuția)