avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Va rog sa îmi spuneți cum se face ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Va rog sa îmi spuneți cum se face încetarea unui ...

Bună ziua!
Va rog sa îmi spuneți cum se face încetarea unui CIM pentru un bibliotecar de la o scoala (acesta a participat la un concurs și a fost admis ca bibliotecar la o alta unitate de inv.preuniv).
În baza HG 1336/2023 trebuie sa se prezinte la post in 15 zile calendaristice.de la afișarea rezultatului final, dar ce nu știu este:
Cum solicita încetarea CIM?
1.Cu preaviz
2.cu acordul părților
3.prin demisie
Precizez ca in.unitatea la care este angajat in acest moment are CIM încheiat pe durata nedeterminata.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Ileana popa , utilizator 20:24, 6 August 2025
Poate solicita incetarea c.i.m. cu acordul partilor.
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! va rog sa îmi spuneți care este termenul legal ... Ileana popa Ileana popa Bună ziua! Va rog sa îmi spuneți care este termenul legal în care se face angajarea unui secretar din învățământul preuniversitar, admis la concurs ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca sau reducere contract de munca ? volvera volvera Buna ziua ! Sunt angajata cu 4 ore pe perioada nedeterminata la o societate comerciala, iar acum, in urma participarii la un concurs, am reusit sa fiu ... (vezi toată discuția)
Incetare contract munca cu acordul partilor iulispita iulispita buna sunt angajata pe perioada nedeterminata la o institutie publica si am intrat in concediu medical. in timp ce ma aflam in concediu medical am sustinut ... (vezi toată discuția)