Bună ziua! Pe 04 iulie a fost ultima zi la locul de munca ( sunt bucatar ) in iunie am avut 4 evenimente care trebuiau platite extra, pe 30 iunie trebuiau sa intre banii pe evenimente o data cu salariul dar nu au intrat pe motivul ca a uitat șeful sa le dea la contabilitate, după a zis ca intra luna viitoare, intre timp mi-am dat demisia , pe 30 iulie am avut lichidarea dar banii pe evenimente tot nu au intrat ,am intrebat de banii si nimeni nu răspundea, ieri am primit mesaj pe whatsapp de la șef ca pot sa vin sa semnez actele de final si am mai întrebat încă o data de bani, la fel nu mi s-a răspuns, astăzi cand ma duc sa semnez actele am scos foile sa semnez si intre foi era 150 lei si am intrebat ce sunt cu banii ăștia, mi-au spus ca sunt banii pe evenimente, le-am zis ca eu nu iau banii asa , pe contract la mine scrie salariul pe transfer bancar , si 150 lei pe 4 evenimente... intrebare este , este legal sa imi dea banii asa ? Banii nu i-am luat am semnat doar actele. Este legal sa imi bage niște bani asa intre documente ?
Stat de plata salarii
lucyll
Statul de plata salarii la o societate comerciala este document de confirmare plata salarii si este depus la ITM ? salariatii sunt obligati sa semneze aceste ... (vezi toată discuția)