avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am avut un accident minor cu mașina cu care lucrez ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am avut un accident minor cu mașina cu care lucrez și ...

Salut am avut un accident minor cu mașina cu care lucrez și polițiști au constatat că a fost vina mea ulterior cel păgubit a primit asigurarea . acum angajatorul vrea să plătesc fatura de reparatii eu precizez că nici unul dintre noi nu am semnat contractul individual de munca
Contractul individual l-am primit pe watap dar nu este semnat

Ultima modificare: Joi, 7 August 2025
Cristian gh, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:18, 8 August 2025
In plus daca angajatorul avea casco, are toate sansele sa ii creasca rata, pentru ca a avut despagubire.
Da, are șanse de a se majora cuantumul poliței.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune din accidente Hcom Hcom Acum ceva timp am avut un accident pe centură Bucureștiului ,unul cu o vitanja m-a acroșat si m-a împins i separatorul de benzi ,mașina dauna ... (vezi toată discuția)
In cazul unui accident auto platesc si eu sau doar asigurarea? danadana123 danadana123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema. Intr-o seara conduceam si am derapat in niste masini parcate. Doua au fost ... (vezi toată discuția)
Accident cu masina firmei Marius Vi Marius Vi Buna ziua, acum 3 luni am facut accident usor cu masina firmei, soldat cu pagube materiale fara victime, accidentul fiind din vina mea. Am incheiat amiabila cu ... (vezi toată discuția)