avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Mi s-a eliberat cartea de identitate dar nu pot s-o ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Mi s-a eliberat cartea de identitate dar nu pot s-o ridic personal ...

Mi s-a eliberat cartea de identitate dar nu pot s-o ridic personal deoarece atribuțiile profesionale nu-mi permit să mă deplasez în localitatea de domiciliu timp de 2 luni.....ce pot să fac în acest sens, deoarece am nevoie să intru în posesia ei
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 11:54, 8 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate fi ridicată de o terță persoană, în baza unei procuri speciale, dată la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea primului act de identitate Justitiarul71 Justitiarul71 Conf.art.15, alin 2 din OG 97/2005 republicata eliberarea primului act de identitate nu se poate face pe baza de procura speciala. Intrebare: Cum se procedeaza ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate eliberata in romania, expirata Buletin Buletin Buletin romanesc scazut de 2 ani, ce anume trebuie facut? Locuim in Italia . (vezi toată discuția)
Drepturi privind procurarea certificatului de celibat amihaela amihaela Buna ziua, ma confrunt cu o situatie. Trebuie sa scot acest certificat de celibat- sau adeverinta stare civila, asa cum i-au spus cei de la Ambasada, insa ... (vezi toată discuția)