avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Sunt studenta in anul 3 la UBB drept. Am constatat ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Sunt studenta in anul 3 la UBB drept. Am constatat ...

Buna ziua!
Sunt studenta in anul 3 la UBB drept. Am constatat ca este o facultate mult prea complexa pentru ceea ce am nevoie si pentru cariera pe care doresc sa o urmez in viitor. Exista posibilitatea sa ma transfer la o alta facultate, de exemplu UCDC din Cluj, fara a fi necesar sa reiau facultatea de la inceput?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:59, 9 August 2025
Trebuie sa luati legatura cu facultatea la care doriti sa va transferati sa vedeti conditiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer de la facultatea de drept ubb la facultatea de drept bucuresti Gerlobin Gerlobin Buna ziua! Sunt student la drept la buget in anul 1 la UBB din Cluj-Napoca. Din probleme personale, cu toate ca sunt din apropierea Bucurestiului, am fost ... (vezi toată discuția)
Va salut! sunt student la o facultate de drept, anul i, învățământ ... 98IonutAlez 98IonutAlez Va salut! Sunt student la o facultate de drept, anul I, învățământ cu frecventa redusa, din cadrul unei Universitati de Stat, si as dori sa ma transfer ... (vezi toată discuția)
Transfer ubb/unibuc drept peach_pie25 peach_pie25 Buna seara. As dori sa ma transfer anul viitor (sunt anul 1) de la UBB, facultatea de drept, la facultatea de drept din cadrul UniBuc. Doresc sa ma transfer ... (vezi toată discuția)