avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Și dacă soțul este pensionar cu o pensie de 1949 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Și dacă soțul este pensionar cu o pensie de 1949 lei și ...

Și dacă soțul este pensionar cu o pensie de 1949 roni,și își are soția coasigurata,intreb eu de unde mama naibii sa poți plăti asemenea sume? Credeți că noi majoritatea suntem coasigurati de drag? Nu pentru ca avem o vârstă și nu te mai angajează nici naibii.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:50, 10 August 2025
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate/a @Niebla , de ce ne certati pe noi ? legea a facut-o Guvernul si a aprobat-o Parlamentul , nu comunitatea Avocatnet .
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 August 2025
CHKa, utilizator

Mersi de răspuns eu v-am întrebat nu v-am certat.

CHKa a scris:

Stimate/a @Niebla , de ce ne certati pe noi ? legea a facut-o Guvernul si a aprobat-o Parlamentul , nu comunitatea Avocatnet .

Intrebare pt dvs, sotia nu a lucrat, a lucrat si nu are pensie sau care e situația?
Nu e obligatoriu sa fie asigurat, se poate duce cu plata cand are nevoie
Ultima modificare: Duminică, 10 August 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Asigurare tiberius1977 tiberius1977 Buna ziua Vreau sa va prezint incontinuare o situație în care mă aflu eu și familia mea. In data de 28 06. 2018 am ieșit cu indemnizație în ccc eu ... (vezi toată discuția)
Fiica ca coasigurat CsabaKL CsabaKL Buna ziua, vrea sa intreb daca o persoana cu boli cronice, epilepsie, poate beneficia de asigurarea tatalui sau, pensionar, ca coasigurat? Va multumesc (vezi toată discuția)