avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dacă mama mea în vârstă de 63 ani nu a lucrat dar ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dacă mama mea în vârstă de 63 ani nu a lucrat dar era coasigurata ...

Dacă mama mea în vârstă de 63 ani nu a lucrat dar era coasigurata a tatălui meu care este pensionar, în momentul de față ar trebui să facă ceva pentru a rămâne asigurata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:35, 11 August 2025
Poate opta pentru asigurare individuală.

Cum devii asigurat în sistemul de sănătate dacă nu obții venituri
www.avocatnet.ro/articol_699...

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este coasigurat ? sau nu ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Colega mea a spus că mama ei are un venit mic și că dorește ca mama ei să fie coasigurat prin colega mea. Colegul de la Resurse ... (vezi toată discuția)
Care sunt documentele necesare obtinerii calitatii de coasigurat in cazul unei sotii, al carei sot este pensionar? Mardarealexandra Mardarealexandra M-ar interesa ce documente trebuie sa prezinte bunica mea pentru a obtine adeverinta de coasigurat, in cazul in care sotul sau este pensionar (implicit ... (vezi toată discuția)
Asigurarea in sistemul public de sanatate Caraana Caraana Am o prietena careia i s-a terminat perioada de somaj de 4 luni si nu a mai reusit sa plateasca contributia pt. sanatate.Cum se procedeaza pt. a nu mai ramane ... (vezi toată discuția)