avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Transformare amenda contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Transformare amenda contraventionala

salutare,am si eu o rugaminte,am primit o citatie si nu inteleg ce inseamna:
sunt chemat in instanta in calitate de intimat in proces cu IJP care este in calitate de petent pentru fond-plangere contraventionala transformare amenda.
Si ce as putea sa patesc?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 00:22, 15 Februarie 2010
dvs ati avut o amenda contraventionala, nu ati platit-o si se transforma in zile de munca in folosul comunitatii.. eu zic sa faceti rost de bani si sa achitati amenda si sa duceti dovada platii la judecatorie.. iar daca a-ti platit-o deja duceti dovada si cererea de transformare in zile munca va fi respinsa
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2010
Petre Enache, Avocat
Faceti urgent rost de bani pentru ca in momentul in care va veti prezenta in instana sa faceti cu chitanta dovada achitarii amenzii sau in cel mai rau caz,solicitati inca un termen, cat mai lung ,pentru a putea achita amenda .Altfel, amenda dvs.,in caz contrar,de neplata,va fi transformata in zile de munca in folosul comunitatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie claudiapetri claudiapetri am nevoie de ajutor poate ma ajutati nu am mai ptimit pana acum nici o citatie si nu stiu ce sa fac am o primit o citatie pe care scrie asa in calitate de ... (vezi toată discuția)
Chemare in judecata pentru o amenda?! ravaell ravaell Buna ziua! Pe scurt, am primit o instiintare acum o luna sa ma prezint la munca in folosul comunitatii pentru achitarea unei amenzi de 70 de lei pe care am ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala remus388 remus388 1.Daca achit in termen de 48 ore jumatate din amenda prevazuta in pv , mai pot sa contest pv.? 2.Daca il contest si nu depun la dosar dovada de achitare a ... (vezi toată discuția)