avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Primesc indemnizație cuvenită urmașilor foștilor ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Primesc indemnizație cuvenită urmașilor foștilor deținuți ...

Primesc indemnizație cuvenită urmașilor foștilor deținuți politici și mi s-aoprit10 procente contribuția de sănătate.am pensie de limita vârstă de1815 Ron este legal sa mi se oprească cas din aceasta indemnizație??
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 19:25, 12 August 2025
Da , asa este prevazut in Legea 141/2025 , se retina 10% din total indemnizatie . In schimb la pensii , se aplica acest procent numai la suma care depaseste 3000 lei . Cum pensia dvs. este mai mica decat acest prag , din aceasta nu vi s-a retinut nimic .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass oprit la persoanele cu handicap Sms 67 Sms 67 Cass oprit la persoanele cu handicap . Au zis ca nu opresc cass la persoanele cu handicap grav și accentuat și mi-a venit pensia cu oprire de cass fiind ... (vezi toată discuția)
Dacă un pensionar cu o pensie de peste 3000 lei, ... ionasemilia@yahoo.com.mx ionasemilia@yahoo.com.mx Bună ziua Dacă un pensionar cu o pensie de peste 3000 lei, care plătește 10% cass dar are o indemnizație conf l 11890 deoarece tatăl lui a fost ... (vezi toată discuția)
Am certificat de handicap permanent. am pensie de limita de vârstă. ... Ioniță Marian Ioniță Marian Am certificat de handicap permanent. Am pensie de limita de vârstă. Mi se oprește 10 la sută pentru cass. (vezi toată discuția)