avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună seara ! Am și eu câteva nelămuriri cu privire ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună seara ! Am și eu câteva nelămuriri cu privire la întoarcerea ...

Bună seara !
Am și eu câteva nelămuriri cu privire la întoarcerea din creștere a copilului:
- cu ce data ar trebui sa revin la serviciu dacă copilul s-a născut pe 13 Noiembrie 2023?
- dacă tatăl nu își ia lunile lui, pot, eu sa rămân suspendata pana la 2 ani ?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 00:42, 13 August 2025
1. 14 septembrie 2025, daca tatal indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia CCC.

La data de 14. 11.2025 , daca tatal nu indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia CCC.

2. Da, dar nu veti primi indemnizatie decat in situatia in care tatal nu indeplineste conditiile de a beneficia de indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție daniela1965@yahoo.com daniela1965@yahoo.com Nepoțica născută în data de 31.01.2019, fiica ca să ia stimulentul de inserție, în ce dată trebuie să se prezinte la muncă? Vă mulțumesc. (vezi toată discuția)
Indemnizație copil DanaCaplea DanaCaplea Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma ... (vezi toată discuția)
Bună seara! copil născut în septembrie 2022, iar mama a intrat ... elam elam Bună seara! Copil născut în septembrie 2022, iar mama a intrat în CIC în 05.12.2022. La ce vârstă a copilului trebuie sa revină mama în câmpul ... (vezi toată discuția)