avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce instanta este competenta pentru o actiune in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce instanta este competenta pentru o actiune in constatare a ...

ce instanta este competenta pentru o actiune in constatare a calitatii de unic mostenitor.? mai este in viata un singur frate, celilalti doi au decedat, au fost casatoriti dar nu au mostenitori. la notar nu pot rezolva intrucat cei 3 frati au fost declarati cu nume de familie gresit la nastere, s-au nascut toti in Mitrofani,, iar parinti s-au casatorit civil dupa nasterea copiilor. primul a decedat in Dragasani, iar al 2 a decedat in Agnita, cu bunuri la ultimul domciliu.
Cel mai recent răspuns: Vasile Braun , Avocat 14:15, 14 August 2025
la judecătoria în raza căreia a avut ultimul domiciliul al defunctului a cărui mostenire o dezbateți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune rocsy77 rocsy77 buna ziua,as dori si eu niste informatii referitor la o posibila succesiune,tatal meu a decedat in urma cu 6 ani,mama fiind urmasa nu a dezbatut ... (vezi toată discuția)
Intrebari succesiune noiklosa noiklosa Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
Frații au renunțat la moștenirea părinților în favoarea unuia dintre ei, care a decedat și nu are copii. mai au dreptul frații supraviețuitori la moștenirea lui? nelutu252002 nelutu252002 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie. Mama meu a avut 3 frati. La decesul parintilor toti fratii au renuntat la succesiune in favoarea unuia dintre ... (vezi toată discuția)