avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună dimineața. Ma numesc Ioan Oana si locuiesc in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună dimineața. Ma numesc Ioan Oana si locuiesc in Buxuresti, ...

Bună dimineața. Ma numesc Ioan Oana si locuiesc in Bucuresti, sector 5. Va rog daca în cadrul Adunării Generale s-a hotărât "trecerea pe pausal " la căldură, este ilegal acest lucru? Iertare de exprimare nu ma pricep la termeni. Mulțumesc mult. Aștept cu interes răspunsul dumneavoastră
Ultima modificare: Joi, 14 August 2025
Ioan oana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan oana , utilizator 10:59, 14 August 2025
Cred ca e impropriu zis pausal, probabil se va face o repartitie dupa SET, adica dupa un calcul al suprafetei ecivalente termic a elementelor de incalzire din locuinta.
[ link extern ]
Bună ziua, da se va face o astfel de repartiție a plății. Întrebarea era doar dacă e legala hotărârea. Deja unii afirma ca nu este legala decizia luata. Va mulțumesc pentru toate răspunsurile dumneavoastră. Zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suprafata radianta/suprafata echivalenta termic timpuriu timpuriu suprafata radianta a unui corp de incalzire ( calorifer) este sisnonima cu suprafata ecivalenta termic a unui corp de incalzire (calorifer) ? (vezi toată discuția)
Daca stau etajul 4, iar caldura e in sistem pausal am ceva reduceri? liv1u liv1u Am o problema si administratorul nu ma poate lamurii, v-as fi recunoscator daca m-ati putea lamurii in urmatoarea problema: - am renuntat la repartitoare si ... (vezi toată discuția)
Cum se repartizeaza caldura la pausal? merepere merepere o asociatie a renuntat la repartitoare. as dori sa stiu cum este corect sa se faca repartizarea cheltuielilor cu caldura? avand in vedere ca unii si-au ... (vezi toată discuția)