avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Reprezentanta juridica fara contract
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Reprezentanta juridica fara contract

Buna ziua,
Un avocat ne-a reprezentat intr-un proces fara sa ne trimita un contract de asistenta juridica, avea doar o imputernicire avocatiala semnata pe baza contractului semnat cu celelate 2 persoane care fac parte din proces. Ne-a cerut sa semnam ulterior (dupa ce a prestat munca si nu ne-a comunicat onorariul) un act aditional dar noi nu am semnat nimic. In acest caz suntem obligati sa platim?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Dayyan , utilizator 00:39, 15 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De plătit este obligat fata de avocat sa plătească cel care au semnat contractul.
Insa, este de discutat cu plata în funcție de mai multe aspecte.
Ar dura cel putin 30 de minute sa va explice un avocat aspectele juridice.
Este bine sa va cautati avocat foarte bun dacă vreți ceva serios.

București 2025
Ultima modificare: Joi, 14 August 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Multumesc pentru raspuns. Ati putea pe scurt sa spuneti care sunt aceste aspecte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incheierea contractului de asistenta juridica la distanta ionu roman ionu roman Care este modalitatea de încheiere a contractului de asistenta juridica la distanta?...se trimit ambele exemplare ale contractului, înregistrate si ... (vezi toată discuția)
Contract de reprezentare avocat cbutan cbutan Buna ziua, Doresc sa inchei un contract de reprezentare in proces cu un avocat . Am vizualizat un model de contract si nu am inteles ce inseamna alin 1. Eu ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! poate d-na polițist care s a ocupat de cercetarea ... andamanea andamanea Bună ziua! Poate d-na polițist care s a ocupat de cercetarea dosarului accidentului meu rutier, (eu sunt victima), sa-mi ceara copie după contractul cu ... (vezi toată discuția)