avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Salariu administrator bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Salariu administrator bloc

Buna ziua
Suntem o asociatie de locatari si de 2 luni nu mai avem Administrator de bloc
Presedintele administratiei pe langa atributile care le are face si munca administratorului.

Poate si are dreptul sa incaseze salariul fostului administrator pentru ca a preluat si atributile lui pana la gasirea unui nou administrator ?
Multumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 14 August 2025
cosmodudu, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:11, 14 August 2025
Nu. Si e ilegal ca presedintele sa fie administrator. Contractati o firmă de administrare autorizată si rezolvati in max 5 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. de curând s-a mutat in blocul meu un om care a si ... Dulciurika Dulciurika Bună ziua. De curând s-a mutat in blocul meu un om care a si preluat Președintia Asociatiei de locatari pe motiv ca fostul nu făcea nimic. Omul este mai ... (vezi toată discuția)
Am fost aleasă președintă a asociației de proprietari, însă fostul administrator refuză să-mi dea actele asociației și ștampila. cum le pot recupera? Asociatia58 Asociatia58 In urma cu 1luna am preluat o asociatie de (inca locatari) cu mari probleme.Administratorul functiona fara contract de munca,nu exista presedinte,comitet ... (vezi toată discuția)
Noul presedinte ales al unei asociatii de proprietari (asociatia ... Florenta30 Florenta30 1) Noul presedintele ales al unei asociatii de proprietari (asociatia de proprietari s-a format acum 2 luni) poate concedia administratorul(autopropus, fara sa ... (vezi toată discuția)