avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Terasa cu acoperis la parter Vecinul de la parterul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Terasa cu acoperis la parter Vecinul de la parterul blocului ...

Terasa cu acoperis la parter
Vecinul de la parterul blocului intentioneaza sa execute o constructie din lemn acoperita cu tabla alipita de perete, iar acoperisul ar veni la aprox 50 cm sub geamul nostru de la etajul 1.In ce conditii legale se executa asa ceva? Se schimba arhitectura imobilului, se folosesc peretii exteriori care sunt propietate comuna, etc
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 13:42, 15 August 2025
Se executa fără aprobare de la asociatie si fără autorizație de construire. de la primărie.
Adica vecinul are drepttul sa-si faca acoperis sirect fe sub geamul meu de la etajul 1?
Ma indoiesc fe acest lucru
Oare de ce va deranjeaza ? doar de curiozitate … E drept ca , daca ploua , va suna destul de tare pe tabla …
Ultima modificare: Vineri, 15 August 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acoperis terasa et 1 constantin1932 constantin1932 Buna ziua am si eu o problema ,locuiesc la bloc et 1 in dreptul ferestrei am o terasa proprietarul magazinului de la parterul blocului sustine ca a cumparat-o ... (vezi toată discuția)
Extindere balcon madalina_petrut madalina_petrut Buna seara! As avea o intrebare in legatura cu posibilitatea (din punct de vedere legal) extinderii unui balcon de apartament situat la etajul 1. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o situație nemaintâlnita..… un proprietar ... LucianMS LucianMS Bună ziua! Am o situație nemaintâlnita..… un proprietar de apartament, care locuieste la parterul unui bloc, are construita legal, o extindere, cu ... (vezi toată discuția)