avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Bună ziua. Pot deschide un PFA pentru vânzare de ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Bună ziua. Pot deschide un PFA pentru vânzare de candele și ...

Bună ziua.
Pot deschide un PFA pentru vânzare de candele și lumânări ?
Îmi trebuie neapărat casă de marcat?
Cel mai recent răspuns: Diaconu Vladimir , utilizator 18:24, 16 August 2025
Daca detineti acordul de vanzare din partea episcopiei.
Nu am înțeles nimic din ceea ce ați spus eu am întrebat dacă pot face PFA și dacă îmi trebuie casă de marcat de restul cu episcopia mă ocup eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta contabilitate produse handmade Tode91 Tode91 Buna ziua! Vreau sa deschid o firma (PFA sau II) cu specific handmade si vanzare online de produse. Prima intrebare e, cum se tine contabilitatea in acest caz ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat obligatorie? meeshoo meeshoo Buna ziua, Eu sunt PFA in sistem real si mai nou ma ocup si de fotografie. Deocamdata nu am avut clienti persoane fizice, doar juridice, carora le-am emis ... (vezi toată discuția)
Magazin produse handmade - acte necesare, certificat de producator ramona_madalina ramona_madalina Buna ziua, Momentan ma ocup cu realizarea de produse handmade, acasa. Intrebarea mea este: daca vreau sa deschid un magazin, gen butic, in care sa vand ceea ... (vezi toată discuția)