avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Diferente intre Releveul locuintei si cartea funciara. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Diferente intre Releveul locuintei si cartea funciara. Cum se rezolva? Buna ziua, in procesul de succesiune am descoperit ca exista ...

Buna ziua, in procesul de succesiune am descoperit ca exista inadvertente intre cartea funciara a cladirii si releveul locuintei. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i fac pentru a rezolva situatia? Mentionez ca nu locuiesc in zona si ca ar trebui sa a ocup de la distanta de aceasta problema, este posibil? Ce autoritati trebuie implicate in aceasta situatie? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:13, 17 August 2025
Buna ziua

Nu puteti rezolva problema "la distanta". Eventual, daca nu puteti fi prezenta personal, imputerniciti o alta persoana sa va reprezinte.

Trebuie in primul rand sa chemati un cadastrist pentru a reface releveul . Apoi, in functie de modificari trebuie vazut in ce conditii puteti intra in legalitate cu ele sau trebuie imobilul adus la starea initiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa nr top mmanu mmanu am vrut sa scot de la cartea funciara planul topo pt o autorizatie iar topograful mi-a spus ca din schita este rupta exact partea mea de casa. bun am chemat ... (vezi toată discuția)
Prezența moștenitorilor la dezbaterea succesiunii: este necesară prezența tuturor copiilor, sau poate să se ocupe doar unul dintre ei? andrei_70 andrei_70 Parintele a decedat. Raman 3 copii, ca mostenitori insa copii sunt plecati din tara. Masa succesorala este compusa dintr-o casa si cateva terenuri. As vrea ... (vezi toată discuția)
Amplasare gard fara autorizatie si fara o masuratoare cadastrala raresh raresh Buna ziua, Am cumparat un teren provenit din dezmembrarea unei parcele mai mari (lotul initial a fost parcelat in trei parti). Vecinul, dupa ce a facut ... (vezi toată discuția)