avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dacă am declarat din soc/confuzie/frica în prima ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dacă am declarat din soc/confuzie/frica în prima declarație ...

Dacă am declarat din soc/confuzie/frica în prima declarație că am consumat 200ml de vodca și apoi la audiere ca suspect am semnat declarația (am mers pe recunoaștere de condus sub influența alcoolului dar adevărul este că am consumat mai mult, adică 500ml), pot reveni și modifica declarația la următoarea audiere in calitatea de suspect, fără să am daune în plus? Alcolemia (2+ la mie in sange este clară pentru un consum de aprox 500ml) dar vreau să declar adevărul.fara să mai complic nimic, pentru că mă incadrez la pedeapsa cu suspendare sau amenda penală. Mulțumesc pentru răspuns.
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 07:32, 18 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este suficient că ați recunoscut. Dacă poliția are probele rămâneți cu prima declaratie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea alcoolemiei dorin_florea dorin_florea Am avut in urma cu 1 an un o problema, un accident. trebuie sa recunosc ca eram sub influenta bauturilor alcoolice, dar, problema este ca aparatul etilotest ... (vezi toată discuția)
Am fost prins după ce am consumat droguri, am mers pe cale de ... Vasile1889 Vasile1889 Am fost prins după ce am consumat droguri, am mers pe cale de recunoaștere, am recunoscut de când m-a oprit poliția, am fost la sânge acum 3 săptămâni, ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan .. No1 No1 Buna ! Pe scurt am fost prins beat la volan cu o alcolemie de 0,94 in alcooltest , in sange imi iese dublu , stiu ! Acuma intrebarea mea este la ce as putea sa ... (vezi toată discuția)