avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Daca am legitimatie de parcare gratuita - persoana cu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Daca am legitimatie de parcare gratuita - persoana cu handicap, ...

Daca am legitimatie de parcare gratuita - persoana cu handicap, de ce drepturi beneficiez in Romania?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:41, 18 August 2025
Obser că știți ce drept aveți, ați scris în topic că aveți dreptul la parcare gratuită pe locul destinat - persoană cu handicap.
am dreptul de a parca si pe alte locuri inafara de cele special amenajate, daca cele special amenajate sunt ocupate???
Gratuit nu aveti aceasta posibilitate.
Gasiti aici textul complet : [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private Adrian_MG Adrian_MG Locurile destinate persoanelor cu dizabilitati in parcarile private se platesc sau sunt gratuite? Am incercat sa citesc legea ce priveste persoanele cu ... (vezi toată discuția)
Drept parcare pt persoane cu dizabilitati O_Mihaly O_Mihaly Bună ziua! Sunt parintele unei copil cu dizabilitați. De o luna primaria a luat o decizie sa nu mai permite sa parcam gratuit (card-legitimație pt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, detin un card-legitimatie persoana cu handicap si ... CristiBMed CristiBMed Buna ziua, Detin un card-legitimatie persoana cu handicap si am parcat intr-o parcare publica pe un loc obisnuit doarece locul special amenajat (1 singur) ... (vezi toată discuția)